Öne Çıkanlar:
FIFA20 yenilikler

FIFA20’de Yer Alan Özellikler

EA SPORTS FIFA 2020 futbol oyunu 24 Eylül 2019’da PC, PS4, XBOX ve Nintendo Switch platformlarında oyuncular ile buluştu.

FIFA 20’de yer alacak olan önemli değişiklik;

Yeni Top Fiziği

Havada. Yerde. FIFA 20’de top her zamankinden daha doğal hareket ediyor.

Kişiselleştirilebilir Menajer Ayarları

Cinsiyet, vücut tipi, cilt tonu, kıyafetler ve saç stilleri tamamen yeniden tasarlanabilir. Kadın menajerler de seçilebilir hale getirildi.

Tepkilere duyarlı oluşacak moral ve performans

Basın toplantıları, takım rotasyonu, bire bir yapılan sohbetler ve daha fazlası oyuncuları etkileyebilir.

Duran Top Yenilikleri

FIFA 20’deki maçların sonucunu etkileyen Belirleyici Anlarda daha fazla kontrole sahip olun. Duran toplarda hedefinizi seçin ve doğru zamanlama yapın. Serbest vuruşlarda falso verin, topun dibine girin veya ölü yaprak vuruşu yapın. Yeni hedef mekaniği sayesinde ölü toplarda daha yaratıcı olabileceksiniz.

Sürekli Dinamik Oyuncu Potansiyeli Özelliği

Oyuncuların reyting istatistiği, oyuncuların maçlardaki performansına etki edebilecek. Bu özellik, muhtemelen takıma yeni katılmış olan ve reytingi daha da geliştirilebilecek olan genç oyuncular için en önemli olanı.

FIFA 19’da eklenen ”Zamanlamalı Bitiricilik” ise serbest vuruşlarda kullanılabilecek. Oyuncunun topa temas edeceği anda şut tuşuna tekrar basmanız özelliği aktif kılacak ve yeşil veya kırımızı renge göre topun yolculuğu farklı noktalara evrilecek. Yeşil olduğunda, gücü hızı ve falsosu artarken kırımızı olduğunda hedef netliği dahil bu özellikler büyük ölçüde azalacak. Bu yenilik, serbest vuruşların maçın skoruna katkısını büyük ölçüde artıracağını düşündürüyor.

Dinamik Hareketler

Daha fazla zaman ve alan. Topla birlikte hareketlerinizi öne çıkarıyor. Savunmada ve hücumda daha fazla kontrolle ve maçlardaki 1’e 1 pozisyonlarda daha fazla seçenekle maçın gidişatını değiştirin.

Sezon Özeti (Kariyer Mod)

Haber akışı artık maçlarınızdaki önemli kırılma anlarını gösterecek.

Dinamik Oyun Arayüzü

Premier Lig, Bundesliga, Ligue 1, LaLiga Santander, MLS, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’ne ait onaylı markaları artık kullanıcı arayüzünde görebileceksiniz.

Yeni Oyun Modu: SOKAK FUTBOLU – VOLTA

VOLTA isimli mod şüphesiz oyuncuların favorisi olmaya hazırlanıyor. VOLTA’da 3v3 Rush (kalecisiz), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 ve Professional Futsal modları futbol keyfini artırmaya hazırlanıyor. Kadın veya erkek oyuncunuzu ayrıntılı bir şekilde kolayca oluşturun ve yeni Avatar sistemini kullanarak onu FIFA 20’deki çeşitli modlarda kullanın.

Dünyanın dört bir yanından 17 futbol sahasında Dünyanın Oyununun yeni yüzünü keşfedin ve becerilerinizi sergileyin. Yeni mekanların da dahil edildiği oyunda kendinizi birden Tokyo’da bir çatı katında bulabilir, Amsterdam’ın alt geçitlerinde top peşinde koşturabilirsiniz. VOLTA Hikaye Modu’nun da oyunda yerini aldığını belirtelim elbette. Oyuncunuzun reytingini yükseltmek ve beceri puanları kazanmak için maçları tamamlayın. Oyun tarzınızı tüm dünyaya gösteren unvanlar kazanmak için çeşitli özellikleri en üst seviyeye çıkarın.

EŞSİZ ÖZGÜNLÜK

EA SPORTS FIFA 20, 30’dan fazla resmi lig, 700+ takım ve 17.000+ özgün oyuncu içeriyor.

Dünyanın dört bir yanından 90 lisanslı stadyumdan herhangi birinde oynayın ve dünyanın en büyük müsabakalarına özel erişimi tecrübe edin.

AMA JUVENTUS BU SENE YOK

İçerisinde onlarca yıldız barındıran ve sayılı büyük kulüpten birisi olan Juventus, Konami ile özel bir anlaşmaya vararak FIFA’nın kendi haklarını kullanmasını engellemişti. EA Sports ise yaptığı açıklamada Juventus’un ”Piemonte Calcio” adıyla FIFA 20’de yer alacağını belirtti. PES’de olduğu gibi forma ve stat aslıyla değişiklik gösterecek, fakat tabi ki Ronaldo ile oynamaya devam edebileceğiz.

DÜNYANIN EN PRESTİJLİ LİGLERİNDE OYNAYIN

Kulüp futbolunun zirvesi olan UEFA Champions League’in atmosferini sadece EA SPORTS FIFA 20’de yaşayın. Özgün yayın paketleri, markalar ve Avrupa müsabakalarını canlandıran özel maç sunumuyla tam lisanslı UEFA Champions League, UEFA Europa League ve UEFA Super Cup’ta Avrupa maçlarının havasına girin.

Dünyanın en popüler liginin müsabakalarını, enerjisini ve heyecanını tecrübe edebileceğiniz tek yer.

Premier League deneyimi 20 kulübün tamamı, 20 stadyumunu tamamı, özgün yayın, maç sunumu ve maç öncesi koreografi paketiyle FIFA 20 oyuncularına ligin bugüne kadarki en özgün halini sunuyor.

18 Bundesliga kulübünün tamamı ve özgün kadroları, formaları ve armalarıyla başka hiçbir yerde oynayamazsınız.

FIFA 20’de Marco Reus, Kai Havertz ve Mats Hummels gibi ligin en büyük isimlerini canlandıran eksiksiz ve özel Bundesliga özgünlüğünün tadını çıkarın. Özel markalar ve sürükleyici stadyum atmosferleriyle tamamlanan özgün yayın paketiyle hangi takımla oynarsanız oynayın aksiyona her zamankinden daha yakın olacaksınız.

Peki Türkiye Süper Ligi FIFA20’de Var Mı? FIFA 2020 Türkçe Mi? Türkçe Spiker Var Mı?

Evet, son senelerde olduğu gibi Süper Lig tüm takımları ile lisanslı olarak FIFA 2020 oyununda yer alıyor. Ancak Spor Toto ve herhangi başka bir alt ligler henüz yer almıyor. Ve elbette FIFA20 yine Türkçe altyazılı olarak ülkemizdeki oyunculara sunuldu, tabi hala Türkçe seslendirmeli bir spiker oyuna eklenmedi, pek de eklenecek gibi gözükmüyor.

İlginizi Çekebilir

FIFA20-en iyi savunma futbolculari

FIFA20 En İyi Savunmacı İlk 20 Futbolcu

EA Sports 2020 futbol oyununda yer alan futbolcular arasında en yüksek defans derecesine sahip olanların …

Yorum Yazın